Fırında Tavuk Kızartması

'Damak Keyfi' forumunda Sitem tarafından 28 May 2008 tarihinde açılan konu

  1. Fırında Tavuk Kızartması
    [​IMG]
    Malzemeler :
    • 1. 250 gr tavuk
    • 3 yemek kaşığı limon suyu
    • 2 çay kaşığı tatlı kırmızıbiber
    • Biraz karabiber- tuz
    • 2 yemek kaşığı tereyağı

    Fırında Tavuk Kızartması yemeğinin Hazırlanışı :
    Tavuğu temizledikten sonra uzunlamasına ikiye bölün. Limon suyu, tuz ve biberle ovup 24 saat bekletin. Göğüs kısmı üste getirilerek kızartılacak kaba yerleştirin. Üzerine eritilmiş tereyağı gezdirin. 50-55 dakika arası 200 derecede fırında kızartın. Kenarına akan yağla arada üzerini yağlayın.
     
  2. hımmm nefis birşeye benziyo teşekkürler
     
  3. Canım çekti paylaşım için teşekkürler :)
     
  4. emeğine sağlık paylaşımın için teşekkürler oya
     
  5. Emeğinize sağlık
    Resimde güzel duruyor eminim tadıda güzeldir.
     
  6. Ben bunu denemedim hiç hemen deniycem ben genelde 1 gün öncesinden yoğurt,zeytinyaği ve baharatla hepsini karıştırıp bekletiyorum oda nefis oluyor bu güzel tarif için teşekkürler oya...
     
Yükleniyor...